Bliv den bedste udgave af dig selv!

29-05-2018


 

Elsker du dit liv? - og er du bare helt vild med den måde du lever på?

Hvis du kan svare JA til det, så er alt bare helt perfekt, og du kan fortsætte den kurs du har lagt.

Hvis du ikke synes, at det er sådan dit liv ser ud, så er det på tide at tage en drejning.

Det er kun dig der kan ændre DIT liv - det er ikke andres opgave.

 

Se på hvad der virker godt i dit liv - og se på hvad der virker mindre godt. 

Hvad bruger du mest tid på? Det du bruger mest tid på, bør være det som du synes er det aller vigtigste i dit liv. 

Hvis det er dine børn der er det vigtigste i dit liv, så skal du bruge MEGET tid sammen med dine børn. Du kan ikke bare stille dig tilfreds med, at de også er under samme tag som dig, eller at de får lov til, at sidde det meste af tiden med en IPAD. Du må op fra stolen og gøre noget aktivt med dine børn. Spil, leg, snak og lav praktiske ting sammen. 

Det er ikke synd for dine børn, at de skal slukke IPAD´en, men de vil måske nok brokke sig i starten. De skal finde ud af, at der er andre ting der også kan være sjove at lave. 

Hvis dine børn spiller meget på IPADs, så vil de være afhængige af det. Deres hjerner er blevet vant til denne aktivitet, og det kræver en vis form for afvænning, at vænne Deres hjerner til andre aktiviteter.

Inddrag dit barn i hverdagens gøremål, - og jo tidligere - jo bedre...

Små børn vil gerne lave så meget de kan sammen med deres forældre, også uden brok. Jo tidligere dit barn bliver inddraget i hverdagens gøremål, jo mere bliver de vant til at hjælpe til. 

NEJ - det er ikke synd for dit barn at hjælpe til. Det er synd for dit barn, at føle sig overflødig og ikke kunne udføre handlinger selv. 

Børn der ikke selv er vant til at udføre handlinger, mangler selvtillid og får ofte et dårligt selvværd. 

Inddrag dit barn i madlavningen, vasketøjet, indkøbet og rengøringen. Giv det opgaver som det kan klare og vis hvordan dit barn skal klare opgaven. Gør det til en god oplevelse, der bliver fyldt med glæde over at fuldføre opgaven. Smil, ros og beskriv overfor dit barn, hvad dit barn gør og kan. Så vil du se et barn der vokser mentalt og får en god selvtillid og et godt selvværd.  

Du vil føle dig som en god forældre, der kan lære dit barn nye færdigheder og være med til, at udvikle dit barn så det kan klare sig bedre gennem livet.

Spil, syng, dans og leg en helt masse med dit barn - dit barn vil elske det, Og du vil blive elsket af dit barn for det!

Du bliver den bedste udgave af dig selv!

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv din kommentar

Tilbage til oversigten