godt nytår!!!

07-01-2016


 

RIGTIG GODT NYTÅR!!!

HVAD BYDER 2016 PÅ?

Jeg håber, at du er kommet godt ind i det nye år. Det er spændende, at se hvad 2016 byde på.

Jeg glæder mig til 2016, og har glæder mig til, at give dig nogle nogle gode råd og ideer til hverdagen sammen med dit barn.


Det betyder meget for din familie, at der er trivsel i hverdagen, og at problemstillingen bliver løst. Du har sikkert prøvet at  løbe ind i nogle udfordringer engang imellem, og du har sikkert også fået nogle af dem løst.

Men det kan også være, at du du har nogle problemer, som du ikke kan få løst. Der hvor det kan være særligt udfordrende er, når det er et tilbagevendende problem. Det kan dræne dig for energi og måske også give dig søvnløse nætter.  

 

VI PRØVER DE TING AF VI KENDER.

Jeg har ofte vejledt forældre der har prøvet rigtig mange forskellige ting. De har prøvet alt af. Det vil sige de har prøvet alt det af, som de kender til. For det forholder sig faktisk sådan, at det mange gange er de samme ting som vi afprøver igen og igen. Vi kan af gode grunde kun afprøve det, som vi kender til. 

Mange gange så afprøver vi det som enten selv er blevet opdraget efter, eller vi prøver gode råd af fra venner og bekendte. Udfaldet vil på den måde være noget tilfældigt. Resultatet udebliver måske også.

 

FÅ HJÆLP UDEFRA.

Hvis du ikke selv kan løse problemet, så kan du også vælge, at få professionel hjælp. 

Jeg har mange års erfaring i at rådgive/vejlede omkring pædagogiske problemstillinger. Både til forældre og til pædagogisk personale.

Min forældrerådgivning består af:

- vurdering af barnets udvikling

- forslag til pædagogiske metoder

- tilrettelæggelse/planlægning

 

FÅ RÅDGIVNING HJEMME HOS DIG SELV.

Jeg tilbyder rådgivning både hjemme hos dig selv eller i mit kontor, det koster 500 kr. for den første time, og 250 for de efterfølgende.

Du har nu også muligheden for, at få rådgivning på mail  birgit@kvikpaedagogik.dk . Det koster kun 50 kr. og kan betales via mobelpay til 23832900. ( denne rådgivning bliver ikke så detaljeret, da vi ikke har den direkte dialog)

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 

Kærlig hilsen

Birgit

 

 

 

 

 

 

Skriv din kommentar

Tilbage til oversigten