Har dit barn ADHD?

08-05-2015


 

Få den rigtige hjælp til ADHD

Har du et barn der har ADHD?

Har dit barn en opmærksomhedsforstyrrelse, der gør at det ikke kan holde fokus, og kan være koncentreret i det, som det laver? 

Måske har dit barn også let ved, at få voldsomme følesesmæssige udbrud, der påvirker både dit barns og din hverdag?

Du oplever det måske som en lettelse, at dit barn får en diagnose som ADHD, så du ved, hvad det handler om. Det kan også være, at du bliver trist ved tanken om, at dit barn har ADHD, fordi du oplever, at dit barn skal leve med det resten af livet.

Sådan behøver det nødvendigvis ikke, at være...

Du kan gøre noget som forældre, der kan være med til, at udvikle dit barn i den rigtige retning.

Der er noget, som dit barn ikke har styr på i forhold til sig selv når det har ADHD, og som det har brug for, at få lært. Det kan feks. være sådan noget som rytmer. Ikke musikrytmer, men rytmer i hverdagen, hvor der er en start, en handling og en afslutning. 

Du kan lære dit barn disse rytmer i hverdagen, som vil påvirke, hvordan dit barn får en større opmærksomhed og holde fokus. Ligesom du kan lære dit barn at nedbringe vredes udbrud, blive bedre til overgange, og andet som påvirker dit barn i en positiv retning.

De sidste forældre, jeg vejledte sagde: "Endelig noget konkret, som vi kan gå hjem og arbejde med" og moderen sagde derforuden " Jeg føler mig helt opløftet nu"

Hvis du også står og kan bruge nogle konkrete redskaber i forhold til ADHD, som kan skabe en bedre hverdag for dig og dit barn, så ring eller skriv til mig:

Mobil: 20832900   

birgit@kvikpaedagogik.dk

Med venlig hilsen

Birgit

 

 

 

Skriv din kommentar

Tilbage til oversigten