HVAD VIL DU VÆK FRA?

20-04-2015


Kender du det, at du gør noget igen og igen, som faktisk gerne vil væk fra? Det er bare ligesom om det, du gerne vil væk fra gentager sig igen og igen.

Du kommer måske til, at skælde ud, eller sige noget som gør dit barn ked af det eller får det til, at reagere på en måde der ikke er særlig hensigtsmæssig.

Du føler måske, at du ikke kan få brudt mønsteret. Det er blevet en vane. Måske er du selv blevet opdraget på denne måde, der gør, at du gentager opdragelsesmønsteret.

 

Du oplever:

- at dit barn ofte er ked af det

- at dit barn er usikker

- at dit barn er følelsesmæssigt i ubalance

- at dit barn ikke vil høre efter

prøv, at se på hvilke følelser du får i hverdagen.

De positive følelser, får du når du er tro mod dine værdier. Det er nemlig det der gør dig glad og tilfreds - dine "gå hen til" værdier.

De negative følelser, får du når du ikke er tro mod dine værdier, da de ikke gør dig glad og tilfreds. - dine "væk fra" værdier.

Når du arbejder med dine værdier, så kan du finde ind til kernen af det, som du gerne vil opdrage efter. Så kan du lykkedes med det du gerne vil opdrage efter. 

Det betyder, at du bliver klar over hvilken kurs du skal opdrage efter. Det vil gøre, at du bliver en tydelig forældre, som kan skabe en hverdag for dit barn, så dit barn ved, hvad der vender op og ned hjemme hos dig. 

Du vil samtidig opleve:

- at dit barn, bliver mere glad

- at dit barn bliver tryg

- at dit barn kommer mere i balance følelsesmæssigt

- at dit barn hører efter

Prøv at lav en liste over det som der gør dig glad, og som du godt kan lide at lave. Spørg så dig selv om, hvorfor du godt kan lide det. Hvilken følelse giver det dig? Kan du også få denne følelse ved, at lave andet, som også er vigtigt for dig?

GOD FORNØJELSE!

 

 

 

 

 

Skriv din kommentar

Tilbage til oversigten