JEG ARBEJDER PÅ MIN BOG.

11-12-2014


Jeg sidder på nuværende tidspunkt og arbejder på min bog, som jeg håber kan komme ud i 2015. 

Det er en stille periode med foredrag og pædagogiske dage, så nu er der god tid til, at skrive på min bog. Det er en bog der har været længe undervejs, men som jeg nu kan mærke snart er klar til, at se dagens lys.

Det er en bog der kommer med et bud på, hvad man kan

 

gøre for at opkvalificere det pædaogiske dagtilbud.
Bogen vil stille skarpt på alle de elementer, der kan være i spil i en daginstitution. Der bliver set på, hvordan systemets forskellige elementer påvirker helheden.

Jeg kommer ind på, hvordan de menneskelige ressourcer kan optimeres, både hvad angår børnenes og det pædagogiske personales. Ligesom jeg kommer omkring, hvordan indretning og planlægning af hverdagen, kan påvirke børns udvikling.

Selv om den henvender sig til fagprofessionelle, så kan forældre også få glæde af den, da der vil være mange beskrivelser og eksempler der også kan anvendes  derhjemme.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at høre, om du tror det er en bog der kunne vække din interesse?

Kærlig hilsen 
Birgit

 

 

 


 

 

 

 

Skriv din kommentar

Tilbage til oversigten